Ponsmachines

ACP levert oplossingen voor het identificeren van materialen en machines door middel van het in reliëf of indent (inslag) ponsen van tekst in metalen (type)platen met behulp van een handbediende of automatische, computergestuurde ponsmachine.

Onze automatische ponsmachines zijn beschikbaar in een multifunctionele industriële versie voor middelgrote tot grote volumes, de innovatieve S-serie en een functiegerichte desktop machine voor kleine
tot middelgrote volumes. Handmatig ponsen voor kleine series is tevens mogelijk.
Download hier het productoverzicht.

De typeplaten kunnen met één of meerdere kleuren worden voorbedrukt, waarna ze naar wens geponst kunnen worden. Ons leveringsprogramma van metaal ponsmachines bestaat uit handbediende- en automatische  ponsmachines. Ook leveren we bij onze ponsmachines diverse accessoires en onderhoud.

Wilt u meer weten over onze ponsmachines? Stuur ons een bericht of bel voor persoonlijk advies. 

Bel +31 40 234 2010
Ons assortiment Ponsmachines en toebehoren:
Automatische ponsmachines 2000-serie

De ME1000S/ME2000S is geschikt voor middelgrote tot grote volumes aan (type)plaatjes.

Automatische ponsmachine met DATAMATRIX 2D-barcode

De ME1000S/ME2000S DataMatrix automatische ponsmachine kan buiten het ponsen van tekst ook 2D-barcode (DataMatrix) aanbrengen op metalen plaatjes.

Automatische ponsmachines 550-serie

De ME550 FLEXITAG heeft een op maat gemaakt invoermagazijn dat metalen (type-)plaatjes ponst tot een maximum van 65 x 60 x 0,7 mm

Handbediende Ponsmachine M10HE

Onze handmatige ponsmachine is solide uitgevoerd en vriendelijk in gebruik.

Automatische dotmatrixmachine MDM2000

Onze elektronische dotmatrix machines zijn in staat om verschillende lettertypes en lettergroottes te markeren.

Typeplaatjes en identificatieplaatjes
Wij leveren ook voorbedrukte typeplaatjes, die bijvoorbeeld naast een logo ook voorzien kunnen zijn van vakjes, waarin de variabelen (serienummer, bouwjaar, voltage, etc.) geponst kunnen worden. Voor uw eigen typeplaatje kan door onze vormgever een passende lay-out worden gemaakt.

Voor bijvoorbeeld verzinkerijen en staalconstructiebedrijven leveren wij ook stalen identificatieplaatjes voor het identificeren van respectievelijk de te verzinken stalen onderdelen dan wel de stalen profielen, waaruit de staalconstructie wordt opgebouwd. Deze plaatjes worden met behulp van stalen draadjes bevestigd aan de te identificeren onderdelen.
Ontdek ons aanbod type- en identificatieplaatjes ›