Automatische ponsmachine met DATAMATRIX 2D-barcode

Een deel van de 2000- en 550-serie automatische ponsmachines kunnen buiten het ponsen van tekst ook 2D-barcode (DataMatrix) aanbrengen op metalen plaatjes. De code is zowel met een smartphone-app als met (industriële-) scanners te lezen. De code wordt gebruikt voor identificatie bij interne en externe bedrijfsprocessen door markering van metalen labels en typeplaatjes.

De ME2000S DataMatrix is geschikt voor middelgrote tot grote volumes aan (type)plaatjes. Door gebruik te maken van geavanceerde aansturing in combinatie met een touchscreen display zijn lay-out en gegevens aan te passen. Directe aansturing door software, of bestandsoverdracht met USB en/of FTP, maken het ponsen van een databestand interactief.

Wanneer het voor het productieproces wenselijk is stuk-voor-stuk een plaatje te laten voorzien van productgegevens, komt de 1000-serie in aanmerking. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

De ME550FT en ME550CR80 zijn geschikt voor kleine tot middelgrote volumes voor een kleinere plaatafmeting. Door gebruik te maken van geavanceerde aansturing in combinatie met een touchscreen display zijn lay-out en gegevens aan te passen. Directe aansturing door software, of bestandsoverdracht met USB en/of FTP, maken het ponsen van een databestand interactief.