Type- en identificatieplaatjes

ACP Identificatiesystemen is gespecialiseerd in identificatie in de vorm van metalen en/of plastic typeplaatjes, labels & pasjes met codeermogelijkheid. 

Download brochure 

 
Typeplaatjes

Wij leveren bedrukte typeplaatjes in diverse kwaliteiten, zoals: geanodiseerd aluminium, roestvast staal en messing. Deze zijn bijvoorbeeld naast een logo ook voorzien van vakjes, waarin variabelen (serienummer, bouwjaar, voltage, etc.) geponst kunnen worden met behulp van onze ponsmachines.

Het ontwerp voor de typeplaatjes kunt u digitaal aanleveren, waarna wij er een film van maken en de typeplaatjes gaan produceren. Ook is het mogelijk dat onze vormgever een voorstel voor een lay-out maakt. Na uw goedkeuring worden de typeplaatjes geproduceerd. Indien gewenst kunnen de typeplaatjes geëtst worden voor verhoogde duurzaamheid.

Identificatieplaatjes

Ook leveren wij onbedrukte identificatieplaatjes, die geponst kunnen worden met de ponsmachines uit ons assortiment. Deze plaatjes worden met behulp van stalen draadjes bevestigd aan de te identificeren onderdelen, bijvoorbeeld losse delen van een staalconstructie. Identificatieplaatjes zijn beschikbaar in diverse kwaliteiten, zoals: (vertind) staal, RVS en aluminium.

De identificatieplaatjes zijn in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en zijn, indien gewenst, voorzien van afgeronde hoeken, 1 of 2 gaten dan wel sleuven.

Bel +31 40 234 2010