Type- en identificatieplaatjes

ACP Identificatiesystemen is gespecialiseerd in identificatie in de vorm van metalen en/of plastic typeplaatjes, labels & pasjes met codeermogelijkheid. 

Download brochure 

 
Typeplaatjes

Wij leveren bedrukte typeplaatjes in diverse kwaliteiten, zoals: geanodiseerd aluminium, roestvast staal en messing. Deze zijn bijvoorbeeld naast een logo ook voorzien van vakjes, waarin variabelen (serienummer, bouwjaar, voltage, etc.) geponst kunnen worden met behulp van onze ponsmachines.

Het ontwerp voor de typeplaatjes kunt u digitaal aanleveren, waarna wij er een bedrukkingsfilm van maken en de typeplaatjes gaan produceren. Ook is het mogelijk dat onze vormgever een voorstel voor een lay-out maakt. Na uw goedkeuring worden de typeplaatjes geproduceerd. Bij de geanodiseerd aluminium typeplaatjes worden na de bedrukking de aluminiumvezels verdicht, waardoor de opdruk volledig wordt ingesloten. De RVS-typeplaatjes worden geëtst en vervolgens ingekleurd voor een verhoogde duurzaamheid.

Identificatieplaatjes

Wij leveren ook onbedrukte identificatieplaatjes, die geponst kunnen worden met de ponsmachines uit ons assortiment. Deze plaatjes worden met behulp van stalen draadjes bevestigd aan de te identificeren onderdelen, bijvoorbeeld losse delen van een staalconstructie. Identificatieplaatjes zijn beschikbaar in diverse kwaliteiten, zoals: (vertind) staal, RVS en aluminium.

De identificatieplaatjes, met een gat en afgeronde hoeken, zijn in verschillende standaard afmetingen uit voorraad leverbaar. De vertind metalen plaatjes worden als label gebruikt voor staaldelen die geconserveerd worden (stralen, verzinken, coaten). De RVS-plaatjes zijn geschikt om het RVS-beitsen te doorstaan en kunnen langdurig in extreme omstandigheden aan de producten bevestigd blijven. Aluminium typeplaatjes kennen eenzelfde lange levensduur en worden zowel binnen als buiten gebruikt als labels. 

Bel +31 40 234 2010