Lasermarkeermachines

De markeermachines bevatten een nano-laser die in staat is metaal en kunststof te verkleuren en te graveren. Het verschil met reguliere lasergravure is dat materiaal wordt weggebrand waarna een uitgebrand spoor aanwezig is op het materiaal. Met de nano-laser is het mogelijk materiaal zoals geanodiseerd aluminium geheel zwart te verkleuren. Iets wat voor reguliere lasers niet is weggelegd.


Zoals de naam aangeeft is de laser markeermachine in staat verschillende materialen te voorzien van tekst, plaatjes, barcodes en QR-codes. De nano-laser kan geplaatst worden op een onderstel waar de afzuiging en filtering in is weggewerkt. Verschillende filterpakketten, van algemeen tot specifiek (pvc / rvs), kunnen in het verrijdbare onderstel ingebouwd worden.

De nano-laser is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met betrekking tot kwaliteit en vermogen. Respectievelijk wordt de nauwkeurigheid en de snelheid van het markeerproces hoger. Zowel rechte als gebogen objecten kunnen voorzien worden van markering.

Wilt u meer weten over onze Lasermarkeermachines? Stuur ons een bericht of bel voor persoonlijk advies. 

Bel +31 40 234 2010
Ons assortiment Lasermarkeermachines en toebehoren:
Automatische lasermarkeermachine serie 2000

De model ML2000 is gespecialiseerd in het markeren van tekst, afbeeldingen en barcodes op verschillende metalen.

Lasermarkeermachine Nano Fiber

De markeermachines bevatten een nano-laser die in staat is metaal en kunststof te verkleuren en te graveren.