Labelprinters

ACP Identificatiesystemen levert hoogwaardige label- en etikettenprinters vanaf instapniveau tot industriële kwaliteit. Het ruime assortiment bevat portable printers, desktop printers en zwaarder uitgeruste industriële printers voor direct-thermal en thermal-transfer printen.

Bij het direct-thermal printen wordt gebruik gemaakt van speciale etiketten die donker verkleuren wanneer deze verhit worden door de printkop. Veel gebruikt in kassasystemen en pakketverzending. Thermal-transfer maakt gebruik van een thermisch druklint om een label of etiket te bedrukken. Een bedrukt label blijft in weer en wind voor langere tijd leesbaar. Bij beide systemen is het eenvoudig met de Label Designer Software een lay-out te ontwerpen en te voorzien van verschillende soorten tekst, barcodes en/of QR-codes.

Onze labelprinters ondersteunen alle printtalen, zoals bijvoorbeeld Zebra (ZPL) en Eltron (EPL). Net als bij onze andere producten zijn wij in staat u snel van technische assistentie te voorzien en te ondersteunen bij gebruik of in het geval van storing.

Wilt u meer weten over onze Labelprinters? Stuur ons een bericht of bel voor persoonlijk advies. 

Bel +31 40 234 2010
Ons assortiment Labelprinters en toebehoren:
MH240 Serie

De MH240 Serie is een industriele printer met een hoge printsnelheid en een stevige metalen behuizing.

Model TTP-247 Thermal-transfer printer

De TTP-247 desktop printer is de ideale combinatie van snelheid, kwaliteit en mogelijkheden.