Cardprinters

Kijk gerust op Cardprinter.nl voor een actueel aanbod van cardprinters en druklinten op onze website www.cardprinter.nl

Wij leveren topkwaliteit oplossingen voor het identificeren van personen door middel van het thermisch printen van al dan niet voorbedrukte plastic cards met behulp van een monochroom of full-colour thermische cardprinter. De cards kunnen voorzien worden van een chip of magneetstrip, die door de cardprinter gecodeerd kunnen worden. 

Ons leveringsprogramma, wat betreft cardprinters, bestaat uit monochroom- en kleurenprinters. Met deze printers kunnen plastic kaarten met persoonlijke informatie worden geprint. Onze cardprinters kunnen worden uitgerust met de mogelijkheid om een magneetstrip of een chipcard te coderen.

Wij leveren ook voorbedrukte PVC kaarten, die met behulp van een cardprinter kunnen worden gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van de pasjes met naam- en adresgegevens of het afdrukken van een pasfoto op een lidmaatschapskaart waar al een logo op voorbedrukt is. Voor deze voorbedrukte kaarten kan door onze vormgever een passende lay-out worden gemaakt. De kaarten kunnen worden voorzien van een magneetstrip of chip.

Wilt u meer weten over onze cardprinters? Stuur ons een bericht of bel voor persoonlijk advies. 

Bel +31 40 234 2010
Ons assortiment Cardprinters en toebehoren:
Sunlight Saturn Cardprinter

Eenvoudig aan te sturen met onze Label Designer software, waarmee u zelf eenvoudig de lay-out van het te bedrukken oppervlak kunt opmaken.

Maxima 821T Cardembosser

Eenvoudig aan te sturen met onze Label Designer software, waarmee u zelf eenvoudig de lay-out van het te bedrukken oppervlak kunt opmaken.