Automatische lasermarkeermachine serie 2000

De model ML2000 is gespecialiseerd in het markeren van tekst, afbeeldingen en barcodes op verschillende metalen. Volautomatisch worden typeplaatjes van staal, RVS en (geanodiseerd-)aluminium voorzien van de gewenste gegevens. Door de instelbare laserfrequentie, blootstellingsduur en intensiteit wordt het metaal op verschillende manieren verhit, om zo een verkleurd of ingebrand resultaat te krijgen.

De ML2000 6W en ML2000 20W hebben beide een invoermagazijn voor het plaatsen van een stapel ongemarkeerde (type-)plaatjes. Na het markeren worden de plaatjes fifo (first in - first out) gestapeld in het uitvoermagazijn. Met een YAG resp. fiberlaser worden met grote nauwkeurigheid de meest gedetailleerde markeringen in het metaal aangebracht.

Barcodes, QR-codes of Datamatrix-codes maken het mogelijk grote hoeveelheden informatie op te slaan op een klein oppervlak. Ieder product, serienummer, project of webpagina kan eenvoudig worden opgeroepen met een mobiele telefoon of code-scanner. Afbeeldingen en logos zijn eenvoudig toe te voegen aan een lay-out en kunnen door de gebruiker zelf gewijzigd worden.

Download Brochure ML2000 ›