Type- en identificatieplaatjes

Typeplaatjes, identificatieplaatjes en pvc pasjes

ACP Identificatiesystemen is gespecialiseerd in identificatie in de vorm van metalen en/of plastic typeplaatjes, labels & pasjes met codeermogelijkheid. 

Typeplaatjes

Wij leveren bedrukte typeplaatjes in diverse kwaliteiten, zoals: geanodiseerd aluminium, roestvast staal en messing. Deze zijn bijvoorbeeld naast een logo ook voorzien van vakjes, waarin variabelen (serienummer, bouwjaar, voltage, etc.) geponst kunnen worden met behulp van onze ponsmachines.

Het ontwerp voor de typeplaatjes kunt u digitaal aanleveren, waarna wij er een film van maken en de typeplaatjes gaan produceren. Ook is het mogelijk dat onze vormgever een voorstel voor een lay-out maakt. Na uw goedkeuring worden de typeplaatjes geproduceerd. Indien gewenst kunnen de typeplaatjes geëtst worden voor verhoogde duurzaamheid.

Identificatieplaatjes

Ook leveren wij onbedrukte identificatieplaatjes, die geponst kunnen worden met de ponsmachines uit ons assortiment. Deze plaatjes worden met behulp van stalen draadjes bevestigd aan de te identificeren onderdelen, bijvoorbeeld losse delen van een staalconstructie. Identificatieplaatjes zijn beschikbaar in diverse kwaliteiten, zoals: (vertind) staal, RVS en aluminium.

De identificatieplaatjes zijn in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en zijn, indien gewenst, voorzien van afgeronde hoeken, 1 of 2 gaten dan wel sleuven.

Download hier de Type- & identificatieplaatjes brochure

 

PVC pasjes - ACPPVC pasjes

PVC pasjes als informatiedrager zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk hierbij aan betaalpassen, klantenpassen, identiteitspassen, toegangscontrolepassen, persoonlijk label passen en vele andere.

Het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de pasjes spreken voor zich. De reden waarom uw bedrijf of instelling besluit om de pasjes als informatiedrager te gaan distribueren eigenlijk ook. Als specialist op het gebied van plastic kaarten wordt door ons optimaal gebruik gemaakt van de op de internationale markt beschikbare technologie.

U kunt bij ons terecht voor uw eigen voorbedrukte PVC pasjes, geheel conform uw specifieke wensen. Met onze cardprinters kunt u deze pasjes verder personaliseren.

Download hier de pvc pasjes brochure

Bel mij

Wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in. 

Bezoek ACP Identificatiesystemen

ACP Identificatiesystemen is gevestigd op het Flight Forum, nabij Eindhoven Airport. Wilt u meer weten over onze machines en identificatiesystemen? Bel +31 (0)40 234 20 10 voor een afspraak!