Automatische en computergestuurde ponsmachines

Onze automatische ponsmachines bewerken metalen plaatjes met een onuitwisbare markering, door het metaal te vervormen. Letters, cijfers en 2D-barcode worden in het materiaal geponst in positief of negatief relief. De plaatjes zijn nog vele jaren na inzet te lezen en te scannen. Ook bij gebruik in verzwaarde omstandigheden als hitte, zout(water), schoonmaakmiddelen.


De meest veelzijdige machine is de ME2000S, die ingesteld kan worden op verschillende metalen en afmetingen van (type-)plaatjes. De keuze voor het gewenste lettertype ligt tussen de 2,9mm en 12,2mm tekenhoogte. Uitvoer (maar ook invoer) van plaatjes aan de zijkant is mogelijk. De hoge snelheid en capaciteit zorgt voor snel en eenvoudig markeren vanuit een databestand (Excel / ERP / tekenprogramma's).


De ME550-serie is functiegericht en biedt oplossingen voor het ponsen in kleinere metalen identificatieplaatjes. Een variatie in de plaatjesaanvoer zorgt ervoor dat lastig ponsbare dogtags, cabletags of breekplaatjes toch te markeren zijn.

Bel mij

Wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in. 

Bezoek ACP Identificatiesystemen

ACP Identificatiesystemen is gevestigd op het Flight Forum, nabij Eindhoven Airport. Wilt u meer weten over onze machines en identificatiesystemen? Bel +31 (0)40 234 20 10 voor een afspraak!