Accessoires & Onderhoud

Uiteraard kunt u ook voor de benodigde accessoires, voor de machines en de toepassing van onze pasjes en kaarten, bij ACP Identificatiesystemen terecht. Ook kunt u ervoor kiezen het onderhoud van uw machine(s) aan ons toe te vertrouwen.

Accessoires

Toebehoren kaarten: nekbanden, badge houders, lanyards, jojo's etc.Naast ponsmachines, dotmatrix machines, cardprinters, metalen plaatjes en plastic kaarten leveren wij ook een groot assortiment aan accessoires waaronder:

  • Thermische linten: monochroom lint, YMCKO kleuren lint en YMCKOKO kleuren/zwart lint (voor dubbelzijdig printen) 
  • ABS linten
  • Tipper linten: in diverse kleuren
  • Schoonmaakkaarten: groot of klein
  • Schoonmaakrollen
  • Plastic passen: diverse kleuren, met magneetstrip of chip, mifare etc.
  • Toebehoren kaarten: nekbanden, badge houders, lanyards, jojo's etc.

 

Onderhoud

Als u een machine bij ons heeft gekocht dan bestaat de mogelijkheid om periodiek een onderhoudsmonteur langs te laten komen voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Dit kan op ad hoc basis, maar ook structureel als u bijvoorbeeld een onderhoudscontract heeft afgesloten.

Voor meer informatie over het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw machine(s) kunt u contact met ons opnemen.

Als u een storing heeft aan een machine dan kunt u deze melden via onderstaand 'Bel mij' formulier. Onze onderhoudsmonteur neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Wilt u aangeven welke storingsmelding de machine aangeeft?

Bel mij

Wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in. 

Bezoek ACP Identificatiesystemen

ACP Identificatiesystemen is gevestigd op het Flight Forum, nabij Eindhoven Airport. Wilt u meer weten over onze machines en identificatiesystemen? Bel +31 (0)40 234 20 10 voor een afspraak!